Engelska Swedish

Newton Rekrytering – Ny verksamhet inom Newton

20 aug 2020

Uppstarten av Newton Rekrytering inbegriper tjänster såsom rekrytering, uthyrning av konsulter, interimslösningar och rådgivning.

Newton-koncernen växer och breddar sitt utbud med verksamheten Newton Rekrytering för rekrytering och uthyrning av konsulter.

Newton, som idag erbjuder yrkeshögskola-, diplom och företagsinterna utbildningar, får genom uppstarten av Newton Rekrytering ytterligare ett komplement mot att vara en heltäckande och marknadsledande kompetensutvecklings- och kompetensförsörjningsaktör.

Uppstarten av Newton Rekrytering inbegriper tjänster såsom rekrytering, uthyrning av konsulter, interimslösningar och rådgivning. Marknadens behov är stort och primärt ska Newton Rekrytering verka mot de yrkesroller/branscher som man idag utbildar inom; Fastighet, Bygg och IT.

Vi är mycket glada för detta. Nu kan vi på ett ännu bättre sätt möta marknadens behov av service och tjänster inom utbildning och kompetensförsörjning, säger Pontus Stolt, Sälj- och Marknadschef på Newton.

Det är fortsatt spännande att kunna bistå samhället med utveckling av verksamheter och individer vars kompetens efterfrågas. Newton, som grundades 1993, har ett starkt varumärke och är sedan 13 år en av landets ledande yrkeshögskolor. Visionen är att växla upp verksamheten mot en mer fulländad kompetensförsörjningsaktör, säger Anders Carlson, Vd på Newton.

Det ska bli spännande och utvecklande att få jobba med Newton och dess hundratals samarbetspartners inom aktuella branscher. Vi ser stora synergieffekter mellan Newton Rekrytering, Newtonkoncernens tjänster i övrigt och ett hungrigt arbetsliv, säger rekryteringsspecialisterna Johanna Romanoff och Sanna Olsson, som har anställts för att leda uppstarten av verksamheten Newton Rekrytering.