Engelska Swedish

Newton Rekrytering – en rekryteringsbyrå i tiden

Newton Rekrytering föddes av det arbete Newton Kompetensutveckling indirekt haft hela tiden kring rekryteringsprocesser. Nu har vi äntligen tagit nästa steg och utvecklat ett eget affärsområde för detta – Newton Rekrytering – den nya generationens rekryteringsbyrå.

Förståelse framkallar drivkraft

Vår drivkraft grundar sig i viljan att hjälpa individer och organisationer att utvecklas. Utmaningen är att inget uppdrag är det andra likt. Därför är det viktigt för oss att alltid först sätta oss in i hur varje organisation vi arbetar med fungerar. Vi vet att alla företag är unika och nyckeln till en välmående företagskultur ligger i att förstå de individuella drivkrafterna hos varje enskild medarbetare och potentiell kandidat. Det lägger sedan grunden för en smidig och högkvalitativ rekryteringsprocess för såväl kandidater som uppdragsgivare.

Moderna verktyg och branschkännedom 

Genom Newton har Newton Rekrytering många etablerade samarbeten inom fastighetsbranschen, samhällsbyggnadssektorn och stora delar av IT-sektorn. Tillsammans med moderna verktyg, stor nyfikenhet och en tro på en hållbar framtid, kommer Newton Rekrytering i första hand vända sig till just dessa etablerade nätverk. Newton Rekrytering erbjuder bland annat rekrytering, interimslösningar samt konsulttjänster.